OSMANİYE / DÜZİÇİ - Karagedik Köyü Enova Enerji Üretim A.Ş. Ortaokulu

Eyl

Dört yıl birlikte çalışmaktan onur duyduğum, değerli öğretmenimiz Abdulkadir UYSAL'ı yeni görev yeri olan Konya'ya uğurladık. Her türlü takdire şayan, uyumlu, özverili çalışmaları ve hizmetleri için şahsım, öğretmen arkadaşlarım ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum. Yolunuz açık olsun değerli öğretmenim.

Eyl

Fen Bilimleri Öğretmenimiz Betül ALACA'yı yeni görev yeri olan Düziçi Haruniye Ortaokulu'na uğurladık. Kendisine okulumuzda çalıştığı süre içerisinde yaptığı özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyor, yeni görev yerinde ve hayatın her alanında başarılar diliyoruz. Yolun bahtın açık olsun Öğretmenim....

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığının dijital eğitim platformu Eğitim Bilişim Ağı'nın (EBA) yeni dönem tanıtımı gerçekleştirildi.

Mrt

Ock

Okulumuz Matematik öğretmeni sayın Konca DİYAPOĞLU hocamızın tayini çıkmasından dolayı okul müdürümüz tarafından plaket verilmiştir. Kendisine okulumuz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz adına emekleri için teşekkür eder yeni görev yerinde başarılar dileriz. Yolunuz açık olsun, hakkınızı helal edin.

Ock

2019 - 2020 Eğitim öğretim yılı 1. Dönem karne töreni için okulumuza gelerek öğrencilerimizin heyecanına ortak olan İlçe Kaymakamımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Şube Müdürlerimiz, Köy Muhtarımız, Okul Aile Birliği Başkanımız ve katılan tüm velilerimize okulumuz ve öğretmen arkadaşlarımınız adına teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz sosyal bilgiler öğretmeni Akif YILDIRAN 10 Kasım Atatürk'ü anma köşesi hazırladı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz 8. Sınıf Öğrencilerinden Betül Kemancı 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü İle İlgili Şiir Yarışmasında İlçe İkincisi Olmuştur. Kendisini tebrik ediyoruz.

Haz

Bir Eğitim Öğretim yılı daha son buldu. Emeği geçen bütün paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Mezun olan öğrencilerimize hayatın her alanında başarılar diliyorum...(Okul Müdürü-Durdu Mehmet FİLİZ)